preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tar -Vabriga

Login
E-DNEVNIK

Školski list Lanterna

 

 

 

Školsko zvono

Raspored informacija

Vremenik

Okvirni vremenik pisanih provjera znanja
 

Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Anketa
Predstavljaju li maske ono što mi uistinu jesmo?Arhiva dokumenata
 

IDEMO U SREDNJU!

UPISI.HR

 

 

eTwinning projekti u školskoj godini 2021./2022. 

eTwinning projekt Obitelj je kompas koji nas vodi 

Učenici 6. a i 6. b razreda uključeni su eTwinning projekt Obitelj je kompas koji nas vodi. Projekt se provodio na Satu razrednika u školskoj godini 2021./2022. U sklopu projekta učenici su izrađivali logo projekta, istraživali poznate obitelji te prikazali svoju obitelj. Sudionici projekta su predstavili svoje aktivnosti u zajedničkoj videokonferenciji. 

učiteljice Adela Deković i Valentina Milohanić

eTwinning projekt 100. dan u školi 

Učenici 6. a i 6. b razreda sudjelovali su obilježavanju 100. dana u školi izradom okvira sa 100 pojmova koje su naučili u 100 dana škole. 

učiteljica Valentina Milohanić

eTwinning projekt Easter traditions 

Učenice koje sudjeluju u izvannastavnoj aktivnosti Zavičajna skupina sudjelovale su u projektu o uskršnjim tradicijama u Europi. U sklopu projekta istražile su koje su uskršnje tradicije u Hrvatskoj te izradile pincu. 

učiteljica Valentina Milohanić

eTwinning projekt Postcards from my homeland  

Učenice koje pohađaju izvannastavnu aktivnost Zavičajna skupina bile su uključene u eTwinning projekt Postcards from my homeland. U ovom međunarodnom projektu sudjelovale su škole iz Španjolske, Italije, Turske i naša škola iz Hrvatske. Cilj projekta bio je upoznati različite krajeve kroz razmjenu virtualnih razglednica. Učenice su izrađivale virtualne razglednice o važnim lokalitetima naše općine u digitalnom alatu Greetings Island. Svaki se mjesec birala razglednica mjeseca kroz alat Tricider. Kao rezultat ovog cjelogodišnjeg projekta nastala je virtualna knjižica u alatu Book Creator

učiteljica Valentina Milohanić

eTwinning projekt Our world of stories

Učenici 6.a razreda uključeni su u projekt Our world of stories. Partneri u projektu su škole iz Portugala, Turske, Poljske i Latvije. 

Ovaj projekt ima za cilj poticanje međunarodnog suradničkog učenja, upoznavanje učenika s vlastitom literaturom i literaturom zemalja partnera. Cilj projekta je proširiti znanje o piscima i pričama, poboljšati komunikacijske i prezentacijske vještine učenika.
Učenici uče o njihovim pričama i pričama svojih partnera, uspoređuju ih. Uče organizirati i prezentirati događaje u priči na smislen i zanimljiv način te koristiti motive priče za suvremeni život kao inspiraciju za vlastite nove ideje i projekte. Rezultat projekta možete vidjeti klikom na sliku ispod

 

preskoči na navigaciju