preskoči na sadržaj

Osnovna škola Tar -Vabriga

Login
E-DNEVNIK

Školski list Lanterna

 

 

 

Školsko zvono

Raspored informacija

Vremenik

Okvirni vremenik pisanih provjera znanja
 

Tražilica
Oglasna ploča
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Anketa
Predstavljaju li maske ono što mi uistinu jesmo?Arhiva dokumenata
 

IDEMO U SREDNJU!

UPISI.HR

 

HIMNA OŠ TAR- VABRIGA

Zahvaljujući glazbenoj radionici, ambicioznim učiteljima, učenicima koji nas nisu zaboravili i nadarenim glasićima školske vokalne skupine Iskrice nastala su dva hvalevrijedna video spota od kojih je jedan himna škole.

Oba su spota nastala tijekom, sad već tradicionalnih dana poticajne nastave koji se održavaju svake godine u sklopu akcije „Neka moja Istra blista“.

Naš dragi sada bivši učenik Tedi Grubica bio je i snimatelji i scenarist i montažer oba video spota. Glazbu je aranžirao učitelj glazbene kulture Bogdan Fabris. Stihove je osmislila školska vokalna skupina. Zajedno s učiteljem Kristijanom Prekaljem (producent zvuka) i školskom vokalnom skupinom Iskrice,  u školskoj učionici je snimljena glazba za spotove, a ostatak snimanja proveden je u okruženju škole. Nakon snimanja na spotovima je još puno trebalo raditi i sve snimljene materijale vješto posložiti. I učitelji i učenici dali su si truda te je 14.02.2012.g. baš na Valentinovo video spot školske himne premijerno prikazan u holu škole.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u stvaranju ove vrijedne glazbeno umjetničke baštine naše škole i želimo da s dobrom praksom i dalje nastave i obogate školu i učenike ovakvim oblicima umjetničkog izražavanja.

Oba spota možete pogledati tako da pritisnete naslove koji se nalaze u donjem desnom kutu stranice škole,a Himnu pogledajte i klikom ovdje.

Uživajte!

BEZ DAHA SU STAJALI I GLEDALI SVOJE PRIJATELJE I PRIJATELJICE U SPOTU ILI PREPOZNAVALI SAME SEBE.

preskoči na navigaciju