2019-11-18 11:29:00

Nastup naših učenika na 27. znanstveno stručnom skupu Hrvatskog društva učitelja i profesora njemačkog jezika

U Poreču u hotelu Diamant od 15. do 17. studenog 2019. održala  se. 27. međunarodna konferencija učitelja njemačkog jezika Hrvatske (Kroatischer Deutschlehrerverband) sa temom : Od jezične animacije preko uravnoteženog razvoja jezičnih vještina do komunikacijske kompetencije. U okviru ove teme skup se bavio predstavljanjem  različitih načina i mogućnosti motiviranja za učenje više stranih jezika, s ciljem da se istakne važnost poznavanja više od jednoga stranog jezika

Skup je ove godine organiziran u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje, Goethe Institutom i Austrijskim kulturnim forumom, a okupilo se više od 200 sudionika iz Hrvatske i drugih europskih zemalja. Tijekom slupa održano je šest plenarnih predavanja profesora iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije i Njemačke,28 radionica te 14 prezentacija različitih iskustava na hrvatskim i međunarodnim projektima.

Sa područja  Poreštine sudjelovalo je pet škola, a našu školu su predstavljali učenici četvrtog razreda Michele Brčić, Lucija Trifunović i Lucija Ljuština  pod vodstvom učiteljice njemačkog  jezika Kristine Veljačić Dobrijević. Oni su kratkim igrokazom predstavili svoje znanje njemačkog jezika. Čestitamo učenicima i učiteljici.

predstavili svoje znanje njemačkog jezika. Čestitamo učenicima i učiteljici.

Nihov nastup pogledajte na ovom linku


Osnovna škola Tar